Restaurant Nelson
  • Welkom
  • Kijk eens binnen
  • Suggesties
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Ons team
  • Ligging
  • Privacy
  • Menu

HOOFDGERECHTEN

  • Tomaat garnaal
    Dagprijs
    Tomaat garnaal (2 stuks) met handgepelde garnalen
  • Slibtongen
    € 35,00
    Gebakken slibtongen – sla – frietjes
  • Zeetong
    € 48,00
    Gebakken zeetong – sla – frietjes
  • Gebakken kabeljauw
    € 37,00
    verse tartaar – sla – frietjes
  • Roggevleugel
    € 33,00
    Gebakken roggevleugel – botersaus – kappertjes – puree
  • Bouillabaisse
    € 36,00
    Bouillabaisse – toast – rouille
  • Gamba’s
    € 38,00
    Gegrilde gamba’s – blanke botersaus – rijst
  • Gegratineerd vispannetje
    € 30,00
    Gegratineerd vispannetje – puree
  • Noordzee kreeft Belle-Vue
    € 9,00/100 gram
  • Noordzee kreeft Beurre-Blanc
    € 10,00/100 gram
  • Steak natuur
    € 27,00
    pepersaus / champignonsaus / béarnaisesaus + € 2
  • Rib-eye
    € 38,00
    Zuid-Amerikaanse rib-eye – choronsaus (bereid in de JOSPER – oven op houtskool)

MAXIMUM 4 VERSCHILLENDE VOORGERECHTEN EN 4 VERSCHILLENDE HOOFDGERECHTEN PER TAFEL. U KUNT INFO VRAGEN OVER ALLERGENEN.

ALLE PRODUCTEN ZIJN VOLGENS MARKTAANVOER.


Eén tafel, één rekening a.u.b.

Wij sluiten
s’middags om 16u00 en s’avonds om 23u30.

Dank voor uw begrip.

Brasserie Nelson
Vismijnstraat 24
8380 Zeebrugge

btw: BE0 678 368 114
De keuken is open van:
12u00 tot 14u00
18u00 tot 21u00

Gesloten op woensdag, donderdag & vrijdag
contacteer ons:
Tijdens de openingsuren, tel: 050/54.59.54
Buiten de openingsuren, mail: info@brasserienelson.be
© Copyright - NOG EEN WEBSITE VAN BODESIGN
Scroll naar bovenzijde

We gebruiken cookies op onze website.

Gelieve uw akkoord te bevestigen over het gebruik van cookies. U kunt ook weigeren en verder de site bezoeken zonder dat enige data over uw bezoek bijgehouden wordt.
Uw gegevens zijn volledig anoniem en dienen enkel om het aantal bezoekers en de bezochte webpagina's op deze site te meten.